Termeni și condiții

Ultima actualizare în: septembrie, 2023

Condiţii generale pentru utilizarea site-ului www.eurepar.ro

Societatea GSG Digital Platform SRL, cu sediul social în Timis , Ortisoara 509, CUI 45393899 , J35/5165/2021

Prezentul document definește condiţiile de utilizare ale site-ului www.eurepar.ro de către potenţialii clienţi sau utilizatori. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii și condițiile de utilizare descrişi în continuare.

1. Definirea termenilor utilizați

Client - poate fi orice persoană fizică sau juridică care obține acces la conținut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către GSG Digital Platform SRL (electronic, telefonic etc.) sau în baza unui acord de utilizare existent între GSG Digital Platform SRL și acesta.

Utilizator - orice persoană fizică sau juridică înregistrată pe www.eurepar.ro, care prin finalizarea procesului de creare a contului, și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunile Termeni și condiții generale și Politica de confidențialitate.

Cont - secțiunea din site formată dintr-o adresă de e-mail/număr de telefon și o parolă care permite utilizatorului transmiterea solicitării și care conține informații personale despre acesta, date despre statusul abonamentelor, a facturilor emise etc. Utilizatorul este responsabil și se va asigură că toate informațiile introduse la crearea contului sunt corecte, complete și actualizate.

Site - aplicație online găzduită la adresa www.eurepar.ro și subdomeniile acestuia.

Conținut are următoarele înțelesuri:

 • toate informațiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic.
 • conținutul oricărui e-mail trimis utilizatorilor / clienților de către GSG Digital Platform SRL prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil.
 • orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat sau colaborator al GSG Digital Platform SRL utilizatorului sau clientului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta.
 • informații legate de produsele, serviciile și/sau tarifele practicate de GSG Digital Platform SRL într-o anumită perioadă.
 • date referitoare la GSG Digital Platform SRL sau alte date privilegiate ale acestuia.

Newsletter / Campanie / Alertă - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush) asupra produselor, serviciilor și/sau promoțiilor desfășurate de către GSG Digital Platform SRL într-o anumită perioadă, fără nici un angajament din partea GSG Digital Platform SRL cu referire la informațiile conținute de acesta.

Tranzacție - încasarea unei sume rezultată din vânzarea unui produs / serviciu de către GSG Digital Platform SRL către client / utilizator, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de către GSG Digital Platform SRL sau prin transfer bancar.

Plată recurentă – reprezintă o plată periodică, o plată la termen în lei sau în valută cu o anumită frecvență (lunar, săptămânal, anual) stabilită de către GSG Digital Platform SRL în general realizată online prin procesatorul de plăți integrat în site (Twispay). Opțiunea plății recurente este gratuită și nu va fi comisionat suplimentar.

Twispay - serviciul de plată prestat de către procesatorul de plăți integrat în cadrul www.eurepar.ro, pus la dispoziția clienților / utilizatorilor prin intermediul acestuia având ca scop efectuarea unei plăți cu cardul online.

Token - este un număr criptat unic asociat cardului de plată al utilizatorului după efectuarea unei plăți online.

2. Descrierea serviciilor și/sau a produselor

Serviciul nostru de bază face trimitere la repararea dispozitivelor mobile fara sa ne limitam la acest aspect prin care vă asigurăm toate mijloacele necesare în gestionarea afacerii cu ajutorul propriei aplicații fiind găzduită de către noi sau în numele nostru și pe care o puteți accesa prin intermediul www.eurepar.ro.

www.eurepar.ro va pune la dispoziția clientului / utilizatorului date cu scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe www.eurepar.ro să fie exacte.

3. Drepturi și obligații asupra conținutului EuRepar.ro

3.1. Conținutul, așa cum este defint la punctul 1, include și nelimitându-ne la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice sau dinamice, text și/sau conținut multimedia prezente în cadrul www.eurepar.ro sunt doar proprietățile GSG Digital Platform SRL.

3.2. GSG Digital Platform SRL deţine drepturi complete şi depline asupra titlului de proprietate şi prin aceasta toate drepturile de autor şi cele brevetate. Nu aveţi dreptul să redistribuiţi, vindeţi, decompilaţi, dezasamblaţi, copiați aplicaţia Software într-o formă perceptibilă de către oameni. GSG Digital Platform SRL nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicaţiilor Software.

3.3. Toate informaţiile, produsele sau aplicaţiile regăsite în acest site sunt proprietatea GSG Digital Platform SRL, care îşi rezervă dreptul de a modifica și actualiza conţinutul, ofertele şi/sau structura site-ului în orice moment şi fară nici o informare prealabilă destinată clienților / utilizatorilor.

3.4. Toți utilizatorii și/sau clienții site-ului www.eurepar.ro au obligația de a nu furniza informații false cu privire la conținut, funcționalitate, costul serviciilor sau a produselor, de a nu înstrăina contul, de a nu utiliza serviciile aplicației într-un mod necorespunzător.

3.5. Fiecare client / utilizator este singurul responsabil pentru menținerea confidențialității informațiilor contului personal, precum și pentru toate activitățile care apar în contul său. Clientul / utilizatorul site-ului www.eurepar.ro trebuie să anunțe de îndată reprezentantul legal GSG Digital Platform SRL despre orice utilizare neautorizată a contului personal și orice altă încălcare de securitate. GSG Digital Platform SRL nu va fi responsabilă pentru nicio pierdere care poate apărea ca urmare a înstrăinării contului sau a parolei, cu sau fără acordul clientului / utilizatorului.

3.6. GSG Digital Platform SRL are dreptul de a dezactiva / suspenda / anula sau șterge contul oricărui utilizator / client al site-ului www.eurepar.ro, în cazul neplății serviciilor (abonamentelor) după informarea în prealabil a acestora sau pentru oricare alt motiv dacă se constată că a încălcat prevederile menționate în secțiunea Termeni și Condiții generale.

4. Dreptul de autor

4.1. Întregul conţinut al site-ului www.eurepar.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conţinutul şi prezentarea site-ului sunt deţinute de GSG Digital Platform SRL.

4.2. Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea reprezentantului legal GSG Digital Platform SRL.

4.3. Accesul și utilizarea paginii www.eurepar.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile și/sau serviciile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

5. Politica de facturare și plăți

5.1. Prețurile serviciilor și a produselor afișate în cadrul site-ului www.eurepar.ro includ TVA, conform legislației în vigoare.

5.2. www.eurepar.ro este un serviciu bazat pe abonamente cu taxe percepute pe perioade prestabilite sau personalizate. Un utilizator / client poate achiziționa unul sau mai multe abonamente diferite sau de același tip. În momentul înregistrării, utilizatorul / clientul selectează tipul abonamentului și beneficiază gratuit de o perioadă de probă prestabilită la momentul respectiv, în scopul de a încerca și evalua funcționalitățile platformei.

5.3. Procesul de înregistrare în platformă nu presupune efectuarea unei plăți online sau introducerea unor date de card sau conturi bancare, ci plata se va efectua doar după expirarea perioadei de probă (trial), iar aceasta va fi recurentă în mod implicit (adică se va efectua o tranzacție în mod automat la data scadentă a abonamentului respectiv).

5.4. Plata recurentă se poate activa sau dezactiva în orice moment din profilul clientului / utilizatorului. Dacă se dezactivează, clientul / utilizatorul va trebui sa efectueze o plată manuală la fiecare scadență a abonamentului(elor), iar în cazul depășirii scadenței, atunci abonamentul va fi suspendat automat.

5.5. Pentru reactivarea unui abonament suspendat, este necesară efectuarea manuală a unei plăți. La reactivarea unui abonament suspendat nu se ia în calcul perioada în care acesta a fost suspendat, iar costul serviciilor va fi calculat de la data efectuării plății, în funcție de termenul abonamentului.

5.6. Prețul și modalitatea de plată sunt specificate în www.eurepar.ro și în momentul achiziționării unui abonament nou. GSG Digital Platform SRL va emite către client / utilizator o factură pentru serviciile livrate (abonamente), iar obligația celor din urmă este să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii, conform cu legislația în vigoare, prin completarea datelor de profil.

5.7. GSG Digital Platform SRL își rezervă dreptul de a modifica structura taxelor în orice moment și fără o notificare trimisă în prealabil utilizatorului. Modificările temporare sau permanente sunt valabile de îndată ce sunt publicate pe site www.eurepar.ro și vor fi aplicate tuturor tranzacțiilor ulterioare.

5.8. GSG Digital Platform SRL își rezervă dreptul de a suspenda / anula sau șterge contul utilizatorilor / clienților în cazul neplății abonamentului.

Utilizatorul / clientul are dreptul de a-și anula abonamentul în orice moment prin intermediul contului său. Nu se acordă rambursări sau discount în momentul anulării abonamentului.

5.9. Pentru o corectă comunicare a facturii aferente abonamentului, clientului / utilizatorului îi revin obligațiile de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele din contul său. Prin această modalitate de comunicare, accesând profilul său, va deține o evidență a facturilor emise de GSG Digital Platform SRL, exclusiv în format electronic, putându-le descărca și arhiva la rândul său în orice moment și în orice modalitate pe care o dorește.

5.10. Atunci când utilizatorul / clientul solicită activarea și plata abonamentului prin plata cu cardul, este redirecționat către pagina procesatorului de plăți online (Twispay), introduce datele cardului și plătește, respectiv finalizează solicitarea. După confirmarea plății, un token aferent cardului va fi salvat și va fi disponibil pentru plăți viitoare automate, la termenul specific abonamentului. Introducând datele cardului, utilizatorul / clientul confirmă că a fost anterior informat și că a acceptat condițiile efectuării plății recurente.

5.11. Datele cardului de plată ale utilizatorului/ clientului nu vor fi accesibile GSG Digital Platform SRL și nici nu vor fi stocate de către de GSG Digital Platform SRL sau de către procesatorul de plăți integrat în site, ci doar de către instituția de autorizare a Tranzacției sau o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a cărei identitate utilizatorul / clientul va fi informat, anterior introducerii datelor.

5.12. Entitatea autorizată să presteze servicii de stocare a datelor de card este Capital Financial Services S.A., activând sub brandul Twispay (www.twispay.com/ro) societate constituită și care funcționează conform legislației din România, având sediul social în 4C, Gara Herastrau, Sector 2, București, România.

6. Politica de Cookies

Această politică se referă la cookie-urile și paginile web operate de www.eurepar.ro. Citește mai mult despre politica noastră de cookies.

7. Date cu caracter personal

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informaţii, acestea au ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicaţiilor disponibile pe site.

Natura informaţiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresă de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenţionează să fie utilizate produsele şi/sau serviciile GSG Digital Platform SRL, dar poate include şi alte informaţii aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor şi/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor şi întrebărilor utilizatorilor / clienților site-ului, informaţiile solicitate prin intermediul www.eurepar.ro vor face obiectul unei stocări şi prelucrări electronice.

Citește mai mult despre politica noastră de confidențialitate.

8. Legea aplicabilă

Prezentul contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între GSG Digital Platform SRL și clienți / utilizatori se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente din Municipiul Timișoara.

Având în vedere dispozițiile Regulamentului (UE) nr. 524/2013 privind soluționarea online a litigiilor în materie de consum și de modificare a Regulamentului (CE) nr. 2006/2004 și a Directivei 2009/22/CE, GSG Digital Platform SRL oferă clientului / utilizatorului posibilitatea de a opta pentru soluționarea pe cale extrajudiciara a eventualelor litigii, prin utilizarea platformei europene de soluționare online a litigiilor (platforma SOL), instrument digital creat de Comisia Europeană pentru a facilita soluționarea independentă, imparțială, transparentă, eficace, rapidă și echitabilă, pe cale extrajudiciară, a litigiilor care privesc obligațiile contractuale rezultate din contractele de vânzare sau de prestare de servicii online dintre un consumator care își are reședința în Uniune și un comerciant stabilit în Uniune. În acest sens se poate utiliza următorul link către platforma SOL: ec.europa.eu

9. Limitarea responsabilității GSG Digital Platform SRL

9.1. GSG Digital Platform SRL nu garantează clientului acces la servicii, în lipsa înregistrării de către acesta prin parcurgerea etapelor de înregistrare de pe site, și nu îi conferă dreptul de a descărca, modifica, reproduce sau copia parțial și/sau integral conținutul site-ului sau de a transfera vreunui terț orice conținut asupra căruia are și/sau a obținut acces, în baza unui acord de utilizare, fără acordul prealabil scris al GSG Digital Platform SRL.

9.2. GSG Digital Platform SRL nu va acorda nici o garanţie referitoare la:

 • utilizarea anevoioasă sau întreruptă în utilizarea site-ului;
 • afectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea www.eurepar.ro;
 • existenţa pe site a viruşilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, societatea GSG Digital Platform SRL nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

9.3. Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele GSG Digital Platform SRL, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului www.eurepar.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea GSG Digital Platform SRL în lipsa unor acorduri ulterioare.

9.4. www.eurepar.ro nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor și a consultanței, nu își asumă nicio obligație de rezultat sau diligență față de nicio persoană, exclude în mod expres și neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizării conținutului.

10. Contactul cu clienții / utilizatorii

10.1. GSG Digital Platform SRL publică pe site datele complete și corecte de identificare și contactare de către clienți sau utilizatori.

10.2. Metodele prin care vizitatorii site-ului inițiază contactul cu noi sunt: adresă de e-mail, formularul de contact regăsit pe site. Această contactare are loc pentru a cere informații despre produsele / serviciile noastre, pentru a ne solicita oferte de preț, pentru a ne consulta părerea pe diferite subiecte, pentru a beneficia de serviciile noastre actualizate, pentru a facilita procesul de plată și a obține informații cu privire la modalitățile de plată, inclusiv cea recurentă.

10.3. Inițierea contactului de către dumneavoastră îl considerăm / reprezintă automat consimțământul dumneavoastră pentru a vi se răspunde înapoi, a vi se furniza informațiile dorite, a primi detalii despre modalitățile de plată sau orice informație solicitată. Ulterior desfășurării comunicării inițiale, GSG Digital Platform SRL își stabilește ca interes legitim posibilitatea de a vă transmite și comunica informații ulterioare, relevante solicitării d-voastră, ce poate avea caracter de newsletter.

10.4. Clientul / utilizatorul poate să declare în mod sigur că datele de contact furnizate îi aparțin și sunt corecte (adresă de email, număr de telefon, nume și prenume) și că vor putea fi folosite de către GSG Digital Platform SRL în comunicările sale cu acesta.

11. Informațiile oferite prin intermediul EuRepar.ro

Orice persoană care vizitează site-ul www.eurepar.ro şi care oferă date sau informaţii cu caracter personal prin intermediul acestui site îşi manifestă acordul în mod expres şi neechivoc pentru următoarele:

 • prelucrarea acestor date şi informaţii personale în vederea creării contului de utilizator;
 • prelucrarea acestor date si infrmatii astfel incat sa puteti primi oferte de pret de la partenerii nostrii (centrele de reparatii) din cadrul platformei
 • efectuării plății online pentru serviciile / produsele solicitate, inclusiv a plății recurente;
 • transmiterea materialelor promoţionale specifice operaţiunilor de marketing direct și follow-up;
 • soluţionarea cererilor, întrebărilor şi reclamaţiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site);
 • alte activităţi întreprinse de GSG Digital Platform SRL şi permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului. GSG Digital Platform SRL va păstra confidenţialitatea acestor informaţii.

12. Obiectivul conținutului EuRepar.ro

12.1. Obiectivul conţinutului site-ului este de a transmite informaţii actualizate şi exacte. GSG Digital Platform SRL nu poate garanta că prezentele pagini nu conţin erori, şi asigură că va depune toate eforturile pentru realizarea unei informări corecte şi remedierea eventualelor erori.

12.2. Orice persoană care doreşte să-şi procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze GSG Digital Platform SRL prin unul din mijloacele afişate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilităţii serviciului sau produsului în cauză cât şi asupra condiţiilor contractuale, tarifelor, plăților şi informaţiilor tehnice sau de altă natură.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu directivele GDPR pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul secţiunii Contact din site.

Citește și Politica de confidențialitate.

 

Termeni și condiții - partea 2

1. Utilizarea site-ului
a. Platforma www.eurepar.ro este destinată utilizării personale și non-comerciale. Nu aveți voie să copiați, modificați, distribuiți, transmiteți, afișați, executați, reproduceți, publicați, licențiați, creați lucrări derivate sau să vindeți orice informație, produse sau servicii obținute prin intermediul acestui site.
b. Sunteți responsabil de asigurarea confidențialității informațiilor de autentificare și a altor date personale furnizate în timpul înregistrării pe platforma noastră. Orice utilizare necorespunzătoare a contului dvs. este de responsabilitatea dvs.

2. Informații personale
a. Vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate pentru a înțelege modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile personale furnizate pe platforma noastră.
b. Sunteți de acord că informațiile personale furnizate de dvs. sunt exacte, complete și actualizate. Sunteți responsabil de actualizarea informațiilor personale din contul dvs.

3. Servicii de intermediere
a. Platforma www.eurepar.ro are rolul de a facilita comunicarea și intermedierea între utilizatori și furnizorii de servicii de reparații. Nu suntem responsabili pentru calitatea, livrarea sau rezultatele serviciilor oferite de furnizorii înregistrați pe platforma noastră. Recomandăm utilizatorilor să verifice cu atenție informațiile furnizate de furnizori și să se asigure că satisfac cerințele și standardele lor înainte de a solicita serviciile acestora.

4. Proprietatea intelectuală
a. Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și materialelor prezente pe platforma www.eurepar.ro, inclusiv, dar fără a se limita la texte, imagini, grafice, logo-uri, mărci comerciale, sunt protejate de legile drepturilor de autor și ale proprietății intelectuale aplicabile. Nu aveți permisiunea de a utiliza, reproduce, distribui sau modifica aceste materiale fără permisiunea noastră expresă în scris.

5. Limitarea responsabilității
a. Platforma www.eurepar.ro depune eforturi pentru a oferi informații precise și actualizate. Cu toate acestea, nu putem garanta că informațiile furnizate pe acest site sunt complete, precise, fiabile sau

actualizate în mod constant. Utilizarea informațiilor de pe acest site se face pe propria răspundere.
b. Nu suntem responsabili pentru nicio pierdere, daună sau prejudiciu rezultat din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza acest site sau din orice informații, produse sau servicii obținute prin intermediul acestuia.

6. Modificări ale termenilor și condițiilor
a. Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment termenii și condițiile fără notificare prealabilă. Vă rugăm să verificați această pagină periodic pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

7. Legi și jurisdicție
a. Termenii și condițiile de utilizare a platformei www.eurepar.ro sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile României.
b. Orice litigiu rezultat din sau în legătură cu utilizarea acestei platforme va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor competente din România.

8. Acordul integral
a. Termenii și condițiile de utilizare a platformei www.eurepar.ro reprezintă acordul integral între dvs. și noi cu privire la utilizarea site-ului și înlocuiesc orice alte acorduri sau înțelegeri anterioare sau concomitente cu privire la acest subiect.

9. Disponibilitatea platformei
a. Ne străduim să menținem platforma www.eurepar.ro disponibilă și accesibilă în mod constant. Cu toate acestea, nu garantăm că site-ul va fi întotdeauna lipsit de erori, neîntrerupt sau fără virusuri sau alte componente dăunătoare. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe sau limita accesul la platformă în orice moment și fără notificare prealabilă.

10. Contact
a. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri referitoare la termenii și condițiile noastre sau la utilizarea platformei www.eurepar.ro, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact furnizate pe site.

11. Renunțare la garanții
a. Platforma www.eurepar.ro este furnizată pe principiul "așa cum este" și "conform disponibilității". Nu facem nicio declarație sau garanție de orice fel, fie explicită, fie implicită, referitoare la disponibilitatea, acuratețea, fiabilitatea sau conținutul acestui site.

12. Link-uri către terțe părți
a. Platforma www.eurepar.ro poate conține link-uri către site-uri web ale terțelor părți. Nu suntem responsabili pentru conținutul, politica de confidențialitate sau practicile site-urilor web ale acestor terțe părți. Accesarea și utilizarea acestor site-uri web se face pe propriul dvs. risc.

13. Drepturile de autor
a. Toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală asupra conținutului și materialelor de pe platforma www.eurepar.ro, inclusiv, dar fără a se limita la texte, imagini, grafice, logo-uri, sunt deținute de noi sau de titularii de drept corespunzători. Nu aveți permisiunea de a utiliza, reproduce, distribui sau modifica aceste materiale fără permisiunea noastră expresă în scris.

14. Divizibilitate
a. Dacă orice prevedere a acestor termeni și condiții este găsită a fi nevalidă sau inaplicabilă în orice măsură, celelalte prevederi rămân în vigoare și eficiente în cea mai mare măsură permisă de lege.

15. Notificări și comunicare
a. Prin utilizarea platformei www.eurepar.ro, sunteți de acord să primiți comunicări și notificări de la noi prin intermediul adresei de e-mail furnizate în timpul înregistrării sau prin alte mijloace de contact furnizate de dvs.

b. a. Prin utilizarea platformei www.eurepar.ro, sunteți de acord să primiți comunicări și notificări de la centrele de reparatii partenere  prin intermediul adresei de e-mail furnizate în timpul înregistrării cererii sau prin alte mijloace de contact furnizate de dvs.
c. Ne rezervăm dreptul de a trimite actualizări, anunțuri și informații relevante referitoare la platformă și serviciile noastre prin intermediul mesajelor electronice, notificărilor pe site sau alte mijloace de comunicare.

16. Termenii și condițiile suplimentare
a. Anumite servicii sau funcționalități oferite de platforma www.eurepar.ro pot fi supuse termenilor și condițiilor suplimentare. Utilizarea acelor servicii sau funcționalități implică acceptarea și angajamentul dvs. față de acei termeni și condiții suplimentare.

17. Acordul de arbitraj
a. Orice dispută sau divergență rezultată din sau în legătură cu acești termeni și condiții va fi supusă arbitrajului, conform legilor în vigoare și în conformitate cu procedurile arbitrajului comercial internațional.

18. Acordul de utilizare
a. Prin utilizarea platformei www.eurepar.ro, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții și să utilizați site-ul în conformitate cu legile și reglementările aplicabile.
b. Nu aveți dreptul să utilizați platforma în scopuri ilegale sau care încalcă drepturile de proprietate intelectuală sau alte drepturi ale terților.
c. Sunteți responsabil de toate acțiunile și conținutul pe care le realizați sau le furnizați prin intermediul platformei noastre.

19. Suspendarea sau întreruperea accesului
a. Ne rezervăm dreptul de a suspenda sau întrerupe accesul dvs. la platforma www.eurepar.ro în orice moment și din orice motiv, inclusiv, dar fără a se limita la încălcarea acestor termeni și condiții.
b. Nu suntem responsabili față de dvs. sau orice terț pentru orice consecințe rezultate din suspendarea sau întreruperea accesului dvs. la platformă.

20. Renunțare la răspundere
a. Utilizarea platformei www.eurepar.ro se face pe propriul dvs. risc. Noi și colaboratorii noștri nu garantăm că site-ul va fi fără erori sau că funcționalitatea sa va fi neîntreruptă.
b. Nu suntem responsabili pentru orice daune directe, indirecte, accidentale, speciale sau consecințiale rezultate din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza acest site.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții și să îi înțelegeți înainte de a utiliza platforma www.eurepar.ro. Utilizarea continuă a site-ului implică acceptarea și angajamentul dvs. față de acești termeni și condiții.

Încearcă EuRepar.ro

Alege sa testezi GRATUIT

EuRepar.ro folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii