Întrebări frecvente

Ai întrebări sau anumite neclarități legate de utilizarea soft-ului gestiune service?

Aici regăsești cele mai frecvente întrebări în privința funcționării aplicației Gestiune Service.

Da , este 100% GRATUIT. Nu vei plati nici o taxa pentru trimiterea cererii!

Pentru a cere o cotatie de pret pentru reparatia dispozitivului trebuie sa completezi formularul din pagina Cere oferta

Dupa ce primesti ofertele de reparatie , in pagina cererii vei gasi si detaliile de contact ale furnizorului de servicii. Tu alegi cu cine vrei sa lucrezi!

Procesul este unul simplu si 100% GRATUIT! Tu trimiti o cerere de oferta iar noi o directionam catre toate service-urile partenere! Acestia primesc cererea si trimit catre tine o oferta cu pretul de reparatie, timpul de executie a lucrarii, termenii de garantie. Tu primesti ofertele si datele de contact pe mail! Alegi oferta potrivita nevoilor tale si contactezi furnizorul de servicii pentru a stabili o intalnire!

Dupa ce ai inregistrat cererea si ai confirmat datele de contact, pe masura ce cererea ta ajunge la furnizorii de servicii vei incepe sa primesti cotatiile de pret pe adresa de mail, prin sms sau telefonic ! 

Vei fi notificat de fiecare data cand apare o oferta noua pentru cererea ta de reparatie printr-un Mail sau printr-un SMS.

Aceste alerte se vor opri odata ce cererea ta de reparatie este finalizata sau dezactivata!

NU. Datele tale de contact v-or fi trimise doar service-urilor pentru a te putea contacta dar nu v-or fi publice in site-ul eurepar.ro

Încearcă EuRepar.ro

Alege sa testezi GRATUIT

EuRepar.ro folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii