Reparare spate spart iPhone X Timisoara

12
feb. 2024
 • 55

Reparare spate spart iPhone X Timisoara

Reparare Spate Spart iPhone X Timișoara – Soluțiile la Îndemâna Ta

Ai avut ghinionul de a-ți scăpa iPhone X și acum privești cu regret spatele spart al dispozitivului? Este stresant, știm, dar nu ești singur. În Timișoara, există soluții profesionale de înlocuire a sticlei sparte a iPhone X. Contactează iFix și obține rapid o ofertă pentru reparația necesară!

Cum Ne Ajutăm Clienții din Timișoara?

Ești în căutarea unui service autorizat pentru schimbarea capacului spate al iPhone X? La iFix Timișoara, găsești specialiști în reparații iPhone care îți pot returna telefonul ca nou, fără probleme. Expertiza noastră se extinde de la simpla reparare la restabilirea conexiunii dintre tine și lumea digitală. Avem la dispoziție tehnologia laser modernă (TBK 985F) pentru a efectua lucrări de înaltă precizie, asigurând o reparație rapidă și de durată a iPhone-ului tău.

Servicii de Reparații iPhone în Timișoara

 • Înlocuire sticlă spartă pentru iPhone X
 • Reparații hardware și software pentru smartphone-uri Apple
 • Consultanță și diagnoză profesională
 • Sistem de notificare prin SMS și e-mail despre stadiul reparației
 • Posibilitatea de a urmări procesul de reparație live

Costul Reparației

Cât costă reparatia spatelui unui iPhone X? Prețurile pot varia în funcție de serviciile specifice de care ai nevoie. Dă-ne un telefon la 0215558270 sau trimite-ne un e-mail la ifix.office@gmail.com pentru a afla cât te-ar costa. Nu uita, cu codul iFix10, ai 10% discount!

Întrebări Frecvente - FAQ

Cât timp durează reparația?

De obicei, reparația poate dura de la câteva ore până la o zi lucrătoare, în funcție de complexitatea intervenției și de disponibilitatea pieselor de schimb.

Este posibil să pierd date în timpul reparației?

Luăm toate măsurile de precauție pentru a asigura integritatea datelor tale. Totuși, îți recomandăm să realizezi o copie de siguranță înainte de serviciul de reparație.

Oferiți garanție pentru serviciile prestate?

Da, la iFix oferim o garanție între 3 luni și 2 ani, în funcție de tipul reparației efectuate.

Cum să Repari Singur Spatele Spart al iPhone X - DIY

Descurci tu însuți? Iată pașii de bază:

 1. Adună uneltele necesare: kit de șurubelnițe, ventuze sau un dispozitiv de îndepărtare.
 2. Opriți dispozitivul și scoateți șuruburile de lângă portul de încărcare.
 3. Folosește ventuza sau instrumentul de îndepărtare pentru a separa ecranul de carcasa telefonului.
 4. Demontează cu grijă toate componentele interne pentru a putea accesa partea spate.
 5. Îndepărtează carcasa spartă și înlocuiește-o cu una nouă.
 6. Remontează toate componentele și ecranul, apoi înșurubează înapoi șuruburile.

Atenție: Această procedură este riscantă și poate duce la alte probleme dacă nu ești experimentat. De asemenea, poți pierde garanția telefonului. Ți-am recomanda să apelezi la profesioniștii iFix pentru o reparare sigură și garantată.

Contact iFix Timisoara

Pentru asistență rapidă și eficientă, vizitează-ne la adresa: Piața Victoriei nr 7, Timișoara sau contactează-ne online. Dacă nu ești în Timișoara, fără griji, preluăm cereri de reparații din toată România! Trimite-ne dispozitivul defect prin curier și îți vom furniza o diagnoză exactă, urmată de o reparație profesionistă. Ne poți găsi utilizând platforma eficientă de gestiune a serviciilor.

Experiența ta contează pentru noi! Vino cu încredere la iFix, unde vei primi nu doar o reparație, ci vei redescoperi bucuria de a folosi un iPhone X ca nou. Sunați la 0215558270 sau scrieți la ifix.office@gmail.com pentru consultanță personalizată.

Încearcă EuRepar.ro

Alege sa testezi GRATUIT

EuRepar.ro folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii