Pret inlocuire capac iphone

Pret inlocuire capac iphone
15
feb. 2024
  • 32

Pret inlocuire capac iphone

Preț înlocuire capac iPhone

Ți s-a întâmplat vreodată să îți scapi iPhone-ul și să constați cu tristețe că partea din spate a telefonului este deteriorată? Știm cât de neplăcută este această situație și cum în căutarea unei soluții, întrebările legate de costurile pentru reparatia capacului iPhone încep să se învârtească în minte. Dar nu trebuie să îți faci prea multe griji - sunt aici pentru a te ghida prin acest proces.

Cât te costă să schimbi carcasa iPhone-ului?

Înlocuirea carcasei sau a capacului din spate al iPhone-ului tău poate varia ca preț în funcție de diferiți factori. Fie că vorbim de un iPhone cu capacul spate crapat sau pur și simplu vrei să împrospătezi aspectul dispozitivului, la iFix Timișoara vei găsi soluții adecvate, rapide și, cel mai important, la prețuri competitive.

Factorii care influențează costul de înlocuire

  • Modelul iPhone-ului - un factor determinant, deoarece componentele variază de la un model la altul.
  • Tipul carcasei - optând pentru o carcasă originală, costul poate fi diferit comparativ cu alternativele din piață.
  • Serviciile oferite de centrul de reparații - un service autorizat iPhone poate presta servicii la standarde înalte.

Cu o experiență vastă în domeniu și un număr impresionant de clienți mulțumiți, iFix nu se ocupă doar de schimbarea carcasei iPhone, ci și de o gamă largă de reparații iPhone de natură software și hardware.

Procesul de înlocuire a capacului iPhone la iFix Timișoara

Aparam împotriva producției inutile de deșeuri prin încurajarea reparării în locul înlocuirii complete a telefonului. Reparatiile iPhone la iFix se fac cu respect pentru client și mediu. Fiecare reparație a capacului iPhone este efectuată utilizând tehnologie de ultimă oră pentru a asigura că dispozitivul tău funcționează la capacitate maximă după intervenție.

Întrebări frecvente - FAQ

Care este prețul pentru înlocuirea carcasei de spate la un iPhone?

Costurile variază în funcție de modelul de iPhone și de tipul carcasei alese. Contactați-ne la 0215558270 sau printr-un email la ifix.office@gmail.com pentru o evaluare și un preț personalizat.

Cât timp durează înlocuirea carcasei iPhone?

Procesul poate varia, dar la iFix ne străduim să oferim un serviciu rapid. Visitați-ne sau trimiteți dispozitivul prin curier pentru a beneficia de serviciile noastre.

Pot asista la procesul de reparare al iPhone-ului meu?

Tu alegi cum vrei să asisti la reparația dispozitivului: fie prin transmisiune live pe rețelele de socializare, fie personal, la biroul tehnicianului de la iFix Timișoara.

Există o garanție pentru serviciile de reparare?

Da, oferim o garanție de la 3 luni până la 2 ani în funcție de defectul remediat.

Cum să reparați singur carcasa iPhone-ului - DIY

Deși recomandăm ca acest tip de reparatii să fie efectuat de profesioniști, iată câteva indicații dacă decizi să încerci pe cont propriu:

  1. Procură-ți un kit de scule specializat pentru iPhone.
  2. Consultă un ghid video detaliat pentru modelul tău de iPhone.
  3. Lucrează într-un spațiu bine luminat și organizează-ți șuruburile și componentele pentru a nu le pierde sau încurca.
  4. Ai grijă la cablurile și țevile de conectare care pot fi ușor deteriorate.

În cazul în care nu te simți confortabil să efectuezi reparatia, echipa iFix este aici să te ajute. Utilizăm platforma de gestiune pentru o eficiență maximă în serviciile noastre.

Contactează iFix Timișoara

Pentru orice nevoie de reparare a iPhone-ului tău, iFix este alegerea perfectă. Vizitează-ne la adresa Timișoara, Piața Victoriei nr 7 sau contactează-ne pentru a solicita o ofertă de reparare urmând linkul de mai jos și să nu uiți să folosești codul de reducere iFix10 pentru a beneficia de un discount de 10%.

Solicită oferta de reparare

Număr de telefon: 0215558270

Email: ifix.office@gmail.com

Adresă: Timișoara, Piața Victoriei nr 7

iFix primește cereri de reparații de oriunde din România. Oferim diagnosticare și, în caz de nevoie, reparație cu promptitudine și profesionalism, asigurându-te că dispozitivul tău este în cele mai bune mâini.

Ne mândrim cu recenziile pozitive de pe Google și ne dedicăm să oferim cele mai bune soluții pentru nevoile tale. Fie că locuiești în Timișoara sau în alt colț al țării, serviciile noastre sunt accesibile tuturor prin curier.

Ne propunem să restaurăm nu doar funcționalitatea dispozitivului tău, ci și liniștea sufletească ce vine odată cu un iPhone care arată și funcționează ca nou. Vizitează-ne și vei descoperi nu doar profesioniști dedicați, ci și un partener de încredere pentru orice problemă legată de dispozitivele tale mobile.

Încearcă EuRepar.ro

Alege sa testezi GRATUIT

EuRepar.ro folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii