Inlocuire capac iphone timisoara

Inlocuire capac iphone timisoara
15
feb. 2024
 • 35

Inlocuire capac iphone timisoara

Înlocuire Capac iPhone în Timișoara: Serviciul Rapid și Eficient Care Îți Redă Telefonul Ca Nou

Ţi s-a întâmplat să scapi telefonul și să constați cu groază că spatele de sticlă al iPhone-ului este crăpat? Sau poate carcasa ta strălucitoare de iPhone prezintă acum zgârieturi sau alte semne de uzură. Dacă te afli în Timișoara, rezolvarea este mai simplă decât crezi! În acest articol, îți voi arăta cum serviciile de reparații și înlocuire capac iPhone te pot scoate rapid din impas.

Servicii Profesionale de Reparații iPhone în Timișoara

La iFix Timișoara, înțelegem cât de important este pentru tine să ai un iPhone impecabil și funcțional. O gamă variată de servicii de reparații este la dispoziția ta, inclusiv înlocuirea capacului sau a carcasei telefonului. Dacă ai probleme cu spatele de sticla al iPhone-ului sau ai nevoie de o reparație urgentă a carcasei, echipa noastră de specialiști este pregătită să intervină cu soluții eficiente și prompte.

Pentru Ce Modele Oferim Înlocuirea de Capac sau Carcasă?

 • iPhone X
 • iPhone XR
 • iPhone XS și XS Max
 • iPhone 11, 11 Pro și 11 Pro Max
 • Alte modele iPhone

Indiferent de modelul iPhone-ului tău, te așteptăm în service-ul nostru autorizat din Timișoara pentru a beneficia de piese de schimb de înaltă calitate și de un serviciu rapid și eficient.

Cât Costă Înlocuirea Capacului sau Carcasei unui iPhone?

Prețurile pentru reparatii spate iPhone sau carcase pot varia în funcție de model și de nivelul de deteriorare. Înainte de a lua o decizie, e important să știi exact cât te va costa reparația. Contactează-ne la 0215558270 sau scrie-ne la ifix.office@gmail.com, pentru o estimare exactă a costului. De asemenea, poți face o programare online pentru înlocuirea capacului iPhone printr-un simplu click pe solicită ofertă.

De Ce Să Alegi iFix pentru Reparația Capacului iPhone în Timișoara?

La iFix, folosim tehnologie de ultimă generație, inclusiv aparatură laser (TBK 985F) pentru înlocuirea sticlei de spate a iPhone-ului tău. Oferim transparență totală în procesul de reparare, putând asista la întregul proces live, fie prin transmisiuni pe rețelele de socializare, fie fiind prezent în service. În plus, suntem mândri de:

 • Cele peste 450 de recenzii pozitive pe Google
 • Garantia de până la 2 ani
 • Serviciul nostru de preluare și returnare prin curier
 • Promovarea reciclării și a reparării în detrimentul cumpărării de noi dispozitive
 • Prețuri corecte și competitive

Nu uita! Folosește codul de reducere iFix10 pentru a beneficia de 10% discount la prețul reparatiei.

DIY - Cum Să Repari Singur Spatele de Sticlă al iPhone-ului?

Dacă ești un entuziast al bricolajului și ai competențele necesare, poți încerca să repari singur spatele de sticlă al iPhone-ului. Totuși, este o operațiune delicată ce necesită unelte și cunoștințe specifice, deci dacă nu te simți suficient de încrezător, te sfătuim să apelezi la profesioniști.

Întrebări Frecvente (FAQ)

 1. Cât timp durează înlocuirea capacului unui iPhone?

  Timpul poate varia, dar la iFix ne mândrim cu servicii rapide. În cele mai multe cazuri, operațiunea se poate face chiar în ziua în care aduci dispozitivul în service.

 2. Voi pierde date de pe telefon în urma reparației?

  Înlocuirea capacului sau a carcasei nu ar trebui să afecteze datele de pe dispozitiv, dar îți recomandăm să faci întotdeauna o copie de rezervă înainte de orice intervenție.

 3. Oferiți garanție pentru serviciile de înlocuire?

  Da, oferim o garanție de până la 2 ani pentru reparațiile efectuate, pentru a te asigura de calitatea și fiabilitatea serviciului nostru.

 4. Lucrați cu piese originale?

  Da, toate piesele de schimb folosite în cadrul reparațiilor sunt de înaltă calitate, compatibile cu dispozitivul tău.

Contactează iFix Timișoara:

Pentru informații suplimentare, întrebări sau pentru a programa o reparație, nu ezita să ne contactezi. Poți să ne suni la 0215558270, să ne scrii la ifix.office@gmail.com, sau să ne vizitezi direct la adresa Timișoara, Piata Victoriei nr 7. Pentru suport online, vizitează pagina noastră de contact aici.

Dacă ești din alt oraș, sau dacă timpul nu îți permite să ajungi la noi, poți folosi serviciul nostru de curierat pentru a trimite dispozitivul - diagnosticarea inițială este majoritar gratuită, iar pentru orice reparații necesare, vei fi informat despre costuri înainte de a începe lucrul.

Concluzie

Problemele cu telefonul tău iPhone nu ar trebui să-ți întrerupă viața digitală și nici să ocupe prea mult timp din ziua ta. La iFix Timișoara, ne asumăm angajamentul de a livra servicii de calitate, eficiente și personalizate pentru fiecare client în parte. Rezolvarea problemei capacului tău iPhone este doar la o vizită sau o programare online distanță!

Încearcă EuRepar.ro

Alege sa testezi GRATUIT

EuRepar.ro folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii