Cost schimbare spate iPhone Timisoara

12
feb. 2024
 • 81

Cost schimbare spate iPhone Timisoara

Cost schimbare spate iPhone Timișoara

Ţi s-a întâmplat să rămâi cu spatele iPhone-ului crăpat sau pur şi simplu ai decis că ai vrea un refresh pentru telefonul tău? Ei bine, nu eşti singurul. Repararea sau înlocuirea carcasei unui iPhone este o necesitate des întâlnită, iar costurile acestei proceduri pot varia. În Timișoara, din fericire, există soluţii profesionale și accesibile pentru a-ţi reda smartphone-ul aspectul estetic inițial. În acest articol, îți vom detalia absolut tot ce trebuie să ştii despre procesul de schimbare a spate iphone, de la căutarea unui service iPhone autorizat Timișoara până la costurile pe care ar trebui să te aștepți să le plătești.

Când este necesară schimbarea spate iPhone?

Ai avut un mic accident și acum spatele dispozitivului tău este fie crăpat, fie zgâriat? Situațiile în care este recomandată schimbarea carcasei spate iPhone includ deteriorările fizice care nu pot fi remediate prin metode convenţionale. Odată cu aspectul estetic al telefonului, și integritatea acestuia poate fi compromisă, ceea ce poate duce la probleme mai grave în timp.

Unde repar iPhone în Timișoara?

Service GSM iPhone Timișoara îţi oferă posibilitatea de a schimba carcasa spate a iPhone-ului tău într-un mod profesionist. La iFix, centrul de reparatii pentru telefoane situat în Timișoara, Piața Victoriei nr 7, te asigurăm că intervențiile sunt de înaltă calitate, efectuate cu tehnologie laser de ultimă generație.

Costuri și oferte de reparatie

Trebuie să te aștepți că costul reparatiei iPhone în Timișoara variază în funcție de modelul dispozitivului tău și de natura deteriorării. Ne asigurăm să oferim mereu un preț schimbare spate iPhone competitiv iar pentru mai multe economii, nu uita de codul de reducere iFix10 care îţi asigură un discount de 10% la reparatie.

De ce să alegi serviciile noastre profesionale?

Optând pentru servicii de reparații iPhone Timișoara de la iFix, beneficiezi nu doar de expertiza tehnicilor noștri, dar și de:

 • Transparenţă totală - posibilitatea de a asista la întreg procesul de reparație
 • Oferim între 3 și 24 luni garanție pentru defectele remediate
 • Peste 450 de recenzii pozitive de la clienți mulțumiți
 • Promovarea reciclării și a economiei circulare

Cum să repari singur - DIY

Dacă ai indemanare și răbdare, există opțiunea de a schimba carcasa spate a iPhone-ului tău acasă. Ai nevoie doar de un kit de scule adecvat și de o pieșă de schimb compatibilă. Totuși, este important să menționăm că această metodă poate invalida garanția și este recomandat să fie efectuată doar de către utilizatori cu experiență în repararea dispozitivelor electronice.

Întrebări frecvente - FAQ

 • Cât timp durează reparatia?

  Timpul necesar reparatiei poate varia, însă la iFix Timișoara ne mândrim cu servicii rapide și eficiente. Contactează-ne pentru un timp estimativ exact.

 • Este nevoie să fac o programare?

  Recomandăm să ne contactezi înainte de a veni la service, pentru a te asigura că echipa noastră îţi poate oferi atenția cuvenită fără întârzieri.

 • Se păstrează datele personale în timpul reparatiilor?

  La iFix, respectăm confidențialitatea clienților noștri și ne asigurăm că datele personale sunt în siguranță pe tot parcursul procesului de reparatie.

Contactează echipa iFix Timișoara

Pentru a beneficia de serviciile noastre de reparatii de calitate sau pentru a obține un cost estimativ pentru schimbarea spate iPhone, nu ezita să ne contactezi pe telefon 0215558270 sau la adresa de email ifix.office@gmail.com. De asemenea, poti simplifica procesul completând formularul de ofertă de reparatie accesând link-ul aici.

Adresa noastră fizică este Timișoara, Piața Victoriei nr 7, vis-a-vis de Catedrală - te așteptăm oricând ai nevoie de noi! Pentru mai multe informaţii despre serviciile noastre, vizitează pagina de contact.

Încearcă EuRepar.ro

Alege sa testezi GRATUIT

EuRepar.ro folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii